15 voetballers die je dit seizoen in de gaten moet houden

15 spelers om in de gaten te houden
Joshua Zirkzee - Manchester United
Arda Guler - Real Madrid
Julian Alvarez - Atletico Madrid
Dani Olmo - FC Barcelona
Bradley Barcola - Paris Saint-Germain
Rico Lewis - Manchester City
Federico Chiesa - Liverpool
Michael Olise - Bayern München
Adrien Rabiot - Olympique de Marseille
George Ilenikhena - AS Monaco
Carlos Baleba - Brighton
Christopher Nkunku - Chelsea
Yan Couto - Borussia Dortmund
Victor Okoh Bonifatius - Bayer Leverkusen
Viktor Gyokeres - Sporting Portugal
15 spelers om in de gaten te houden

De Champions League is weer van start gegaan en er zijn al veel opvallende spelers te zien. Dit seizoen zijn er tal van spelers die de kans hebben om te schitteren. Hier zijn de 15 spelers om in de gaten te houden in 2024-2025!

Joshua Zirkzee - Manchester United

Na een volledig seizoen bij Bologna en een mooi EK (foto) arriveert Joshua Zirkzee in de Premier League. De Nederlander, die bekendstaat als een complete en technische spits, heeft het potentieel om een wereldklasse speler te worden als hij zijn afwerking kan verbeteren. De vraag is of hij zal slagen bij Manchester United.

Arda Guler - Real Madrid

Aangezien we slechts recht hebben op één speler per club, stonden we voor een moeilijke keuze. Tussen Mbappé, Endrick, Jude Bellingham en Vinicius Jr. was het niet makkelijk, maar onze keuze viel op Arda Güler. Op zijn 19e begint deze Turkse speler speeltijd te krijgen bij Madrid, en het is nu aan hem om deze kans te benutten!

Julian Alvarez - Atletico Madrid

Atletico Madrid contracteerde niet veel spelers, maar ze wonnen wel de jackpot. Julian Alvarez, het middelpunt van Manchester City vorig jaar, wilde zich bevrijden van de SkyBlues. Met Atletico zou hij een magisch duo kunnen vormen met Antoine Griezmann.

Dani Olmo - FC Barcelona

Na een succesvol EK arriveerde de 26-jarige Spanjaard bij Barça en maakte een sensationeel debuut met drie doelpunten in evenveel La Liga-wedstrijden. De in Masia opgeleide speler excelleert in kleine ruimtes en bezit alle kwaliteiten om te slagen in Catalonië, onder leiding van Hansi Flick.

Bradley Barcola - Paris Saint-Germain

Met het vertrek van Mbappé moet PSG een betrouwbare doelpuntenmaker vinden, en Bradley Barcola zou die rol kunnen vervullen. De 22-jarige buitenspeler heeft een uitstekende start van het seizoen gemaakt. De vraag is of hij in staat zal zijn om de leiding te nemen in de Parijse aanval.

Rico Lewis - Manchester City

Rico Lewis maakt indruk en heeft zich als starter bij de Three Lions in de Nations League bewezen. Op slechts 19-jarige leeftijd vestigt hij zich als de toekomstige rechtsback van Manchester City. Deze talentvolle speler is zonder twijfel een waardevolle aanwinst voor de club.

Federico Chiesa - Liverpool

Hoewel de selectie van de Reds deze zomer niet veel is veranderd, zou een aanwinst, Federico Chiesa, het verschil kunnen maken. De Italiaan, die de afgelopen seizoenen vaak geblesseerd was bij Juventus, gaat nu spelen bij een club die aanvalsspel bevordert, wat de kans biedt dat hij eindelijk kan schitteren.

Michael Olise - Bayern München

Michael Olise had vorig jaar een indrukwekkend seizoen in de Premier League, met tien doelpunten en zes assists in veertien starts. Hij bevestigde zijn talent op de Olympische Spelen met twee doelpunten en vijf assists in vijf wedstrijden. Vervolgens verhuisde hij naar Bayern München, waar hij in zijn eerste Champions League-wedstrijd twee keer scoorde, wat bijdroeg aan een overweldigende 9-2 overwinning tegen Zagreb.

Adrien Rabiot - Olympique de Marseille

Het verhaal is te gek om het niet te willen volgen. Adrien Rabiot, opgeleid bij PSG, kwam deze zomer bij Olympique de Marseille. Zonder enig contract sluit de international zich aan bij de stad Marseille om naast Pierre-Emile Hojberg een formidabele middenvelder te vormen... De klassieker tegen PSG belooft spannend te worden!

George Ilenikhena - AS Monaco

Op 13 december 2023 werd George Ilenikhena, op 17-jarige en 119 dagen leeftijd, de jongste Franse doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Champions League door te scoren tegen Barcelona met Antwerp. Op 19 september 2024 vestigde hij opnieuw een record als de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van AS Monaco in de Champions League, wederom tegen Barcelona, vóór een zekere Mbappé.

Carlos Baleba - Brighton

Brighton is het team om dit seizoen in de gaten te houden. Ze hebben deze zomer veel nieuwe spelers aangetrokken, maar de aandacht gaat vooral uit naar Carlos Baleba. De twintigjarige Kameroener, die in augustus 2023 van Lille kwam, heeft de afgelopen weken aan kracht gewonnen. Zijn potentieel om te schitteren werd al zichtbaar met een prachtig doelpunt tegen Wolves op 18 september.

Christopher Nkunku - Chelsea

Na een lastig seizoen vol blessures begint Christopher Nkunku eindelijk zijn stempel te drukken bij Chelsea. De Franse speler staat voor de uitdaging van (bijzondere) concurrentie binnen de opgestelde, versterkte ploeg van de Blues. Dit roept de vraag op of hij nu eindelijk zijn potentieel kan bevestigen.

Yan Couto - Borussia Dortmund

Vorig jaar blonk de vleugelverdediger, gehuurd van Manchester City, uit bij Girona. Nu maakt hij de overstap naar de Bundesliga om met de Europese vicekampioen Dortmund te spelen. In een aanvallend team kan de Braziliaan mogelijk zijn talenten verder ontwikkelen en indruk maken.

Victor Okoh Bonifatius - Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen zal waarschijnlijk niet zo'n goed seizoen hebben als het vorige, maar ze beschikken over de nodige middelen. Met spelers als Wirtz, Grimaldo, Frimpong, Xhaka en Boniface heeft het team van Xabi Alonso nog steeds een sterke selectie. De Nigeriaanse aanvaller, die vorig jaar vaak geblesseerd was, moet zijn reputatie als toekomstige wereldvoetbalster bevestigen.

Viktor Gyokeres - Sporting Portugal

Met 29 doelpunten en 10 assists vorig jaar domineert Viktor Gyökeres de Portugese Liga. De Zweedse spits heeft dit seizoen een vliegende start gemaakt met twaalf doelpunten en drie assists in slechts acht wedstrijden - een ware krachtpatser!

Volg ons op MSN om elke dag de beste artikelen te ontvangen

Meer voor jou