Van Dijk, Depay, Son... Zijn dit de meest modieuze voetballers ter wereld?

Meer dan gewoon een spelletje
Virgil van Dijk
Memphis Depay
Jules Koundé
Hector Bellerin
Joachim Andersen
Son Hueng-Min
Ilkay Gündoğan
Dominic Calvert-Lewin
Andrea Pirlo
Hidetoshi Nakata
Cristiano Ronaldo
Mohammed Salah
Paul Pogba
Bukayo Saka
Tom Davies
Neymar
Meer dan gewoon een spelletje

Als je zoveel verdient als profvoetballers tegenwoordig, heb je geen excuus om je niet goed te kleden. Sommige spelers zijn helemaal niet met mode bezig, terwijl anderen zich piekfijn uitdossen. Laten we eens kijken naar de best geklede voetballers ter wereld.

Volg ons op MSN om elke dag de beste artikelen te ontvangen

Virgil van Dijk

Virgil van Dijk is niet alleen een van de beste verdedigers van zijn generatie, maar ook een van de best geklede. Uiteraard helpt het daarbij om een groot, atletisch lichaam te hebben zoals dat van de Nederlander.

Foto: virgilvandijk / Instagram

Memphis Depay

Memphis Depay speelt momenteel bij Atlético Madrid na een aantal ups en downs bij andere clubs. Hij mag op het veld dan niet altijd hetzelfde niveau gehaald hebben, op het vlak van mode doet hij dat wel Het prachtige jasje op de foto hierboven kost vast meer dan de meesten in een jaar verdienen, maar Depay staat er uitstekend mee.

Foto: memphisdepay / Instagram

Jules Koundé

Jules Koundé verdient zijn brood momenteel bij Barcelona na zijn overstap van Sevilla, maar hij valt niet alleen op met zijn voetbalvaardigheden. De Fransman is namelijk ook een van de best geklede voetballers ter wereld. Dat bewijst bovenstaande outfit.

Foto: jkeey4 / Instagram

Hector Bellerin

Hector Bellerin komt steevast excentriek voor de dag en pakt momenteel uit met een snor en een matje. De Spanjaard draagt wat hij maar wil en meestal staat hij er nog goed mee ook. Bellerin is een expert van de 'Bloke Core'-look en lijkt wel geboren om er modieus bij te lopen.

Foto: hectorbellerin / Instagram

Joachim Andersen

Andersen, de afgelopen jaren een steunpilaar achterin bij Crystal Palace, staat bekend om zijn outfits op Instagram Hij is een meester in het 'layeren' en verwent ons vaak met uitstekende looks.

Foto: joachimandersen3 / Instagram

Son Hueng-Min

De Zuid-Koreaanse superster van Tottenham is een van de meest modebewuste spelers in de Premier League en is vaak te zien is bij modeshows en fotoshoots. Het verlies van Harry Kane in de zomer zou het zelfvertrouwen van de meeste spelers een flinke knauw hebben gegeven, maar als je je zo goed kleedt als Son, komt alles uiteindelijk goed.

Foto: hm_son7 / Instagram

Ilkay Gündoğan

De voormalige middenvelder van Manchester City en Borussia Dortmund komt momenteel uit voor FC Barcelona. Daar voert hij elke dag een zware strijd met Jules Koundé om de titel van de best geklede speler.

Foto: ilkayguendogan / Instagram

Dominic Calvert-Lewin

Dominic Calvert-Lewin kent tot nu toe een wisselvallige carrière bij Everton, met pieken gevolgd door vlagen van blessureleed. Buiten het veld boekt hij echter alleen maar succes, met outfits om van te duizelen.

Foto: dcl Instagram / Instagram

Andrea Pirlo

"No Pirlo, no party", zoals het beroemde T-shirt ooit luidde. We vergeven Pirlo het feit dat hij met pensioen is, want elke lijst met best geklede voetballers is niet compleet zonder de Italiaan, een toonbeeld van elegantie.

Foto: andreapirlo21 / Instagram

Hidetoshi Nakata

Hidetoshi Nakata was de eerste Aziatische voetballer ooit die genomineerd werd voor de Ballon d'Or en misschien hebben zijn uitstekende outfits daar wel iets mee te maken.

Foto: hidetoshi_nakata_ / Instagram

Cristiano Ronaldo

Er zijn maar weinig namen beroemder dan Cristiano Ronaldo en de Portugees kleedt zich dan ook altijd om indruk te maken. Hij draagt graag eenvoudige kleuren zonder opvallende stukken zoals sommigen op deze lijst, maar als je zo goed in vorm bent als CR7, sta je met vrijwel alles.

Foto: cristiano / Instagram

Mohammed Salah

Mohammed Salah (Liverpool) is een van de best geklede voetballers ter wereld. De Egyptenaar is altijd mee met de laatste trends en met zijn hoge salaris kan hij zich het beste van het beste veroorloven, en dat is eraan te zien.

Foto: mosalah / Instagram

Paul Pogba

Paul Pogba is momenteel verwikkeld in een dopingzaak en heeft in ieder geval zijn uitgebreide garderobe om op terug te vallen in het geval van een worstcasescenario.

Foto: paulpogban/ Instagram

Bukayo Saka

De ster van Arsenal is goed op weg om een van de beste spelers ter wereld te worden. We zijn er zeker van dat zijn succes op het veld hem niet snel naar het hoofd zal stijgen, maar hoe goed hij zich kleedt misschien dan weer wel.

Tom Davies

Davies brak met enkele geweldige prestaties door bij Everton, maar stapte over naar Sheffield United, waar hij zijn carrière weer op de rails hoopt te krijgen. En als het uiteindelijk toch niet zou lukken in het voetbal, kan Davies nog altijd terecht in de modewereld, zoals bovenstaande foto bewijst.

Foto: 1tomdavies / Instagram

Neymar

Niet iedereen is fan van Neymars outfits, maar de Braziliaan haalt altijd alles uit de kast om nieuwe en interessante stijlen te creëren. Aangezien hij graag reist en geniet van de zon, is het geen verrassing dat hij daarbij veel trendy strandkleding draagt.

Meer voor jou